Гороскоп на месяц Рак

Гороскоп для знака Рак на:

Робота

У тебе є всі якості, щоб зайняти керівну посаду. Бракує тільки одного, але найголовнішого - упевненості в собі. У багатьох аспектах ти набагато краща за інших колег, але саме твоя нерішучість і не дає тобі отримати підвищення. Тому терміново починай працювати над собою!

Фінанси

Увесь рік Раки старанно працювали за двох, а то й за трьох. Ішли з роботи пізно, часто приходили раніше всіх і не відмовлялися від жодних доручень. Настав час пожинати плоди своєї діяльності. Тобі світить премія у вигляді новеньких купюр. Ти на це заслужила!

Здоров'я

Цього місяця ти можеш відчути втому та якусь пригніченість. Осінь видавила з тебе всі соки, і тому не дивно, що взимку організм може дати збій. Проблеми можуть виникнути з серцево-судинною системою, печінкою та горлом. Не запускай навіть найменшу застуду, інакше вона може перейти в більш серйозну хворобу.

Любов

Життя ніби проходить повз тебе. Хтось одружується, розлучається та крутить бурхливі романи, але не ти. Не будь стороннім спостерігачем і перестань підживлювати свої комплекси. Поцікався ц колег чоловічої статі, що вони про тебе думають. Упевнені: багато хто вважає тебе дуже привабливою. Так, може, настав час скористатися цим?

Відпочинок

Свій відпочинок тобі найкраще провести вдома, у душевній і спокійній атмосфері, де всі тебе люблять і підтримують. Саме в колі близьких людей ти зможеш відчути себе максимально комфортно та поповнити свої життєві сили. А вони дуже скоро можуть знадобитися, оскільки попереду на тебе чекає цікавий, але важкий рік.

Гороскоп для знака Рак на: вчера / сегодня / завтра / месяц / год

Узнай все о себе!

Дата рождения:
Пол:
Продолжить

Присоединяйтесь к нам

Информация о вас
Дата рождения:
Пол:
Информация о вашем партнере
Дата рождения:
Пол:
Продолжить

Библиотека

Тибет: сновидения и знамения

В тибетской медицине придается большое значение сновидениям и знамениям, анализ которых включается в процесс диагностики. В расчет принимаются и сны врача, и сны пациента, а также знамения, указывающие на вероятный исход болезни и потенциальный успех избранных методов лечения...

Все статьи

Характеристика дня